Lugn och övningskörning

Det är en del som har reagerat på det inlägget jag skrev på stress tidigare i veckan. Just den dagen kändes det väldigt övermäktigt för mig och jag behövde skriva av mig. Det hade varit flera nätter med dålig sömn, mycket strul på jobbet, en hel del att göra hemma och jag väntade på svar från diverse håll. Och jag tror att alla kan ha sådana dagar oavsett om man är gravid eller inte. Men jag mår bra i graviditeten och jag njuter faktiskt av att vara gravid även om man blir lite mer begränsad på vissa plan t.ex. träning. Jag känner ingen stress över jul då vi har en ganska tydlig plan, och idag har jag gjort köttbullar inför den 24:e. Vi har även gjort en lista på vad för saker vi behöver handla inför lilla pyrets ankomst, vilket gör att det känns lugnare på det planet också. Det är ju trots allt bara 3 månader tills att det är dags och vi är nyfikna på vem härjar inne i min mage. Idag har fixat lite i barnrummet, testat vår bärsele och Joakim har övningskört en av våra barnvagnar i huset tillsammans med Bamako som inte lämna vagnen sen. 

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: