Julfix och sjukstuga

Såhär lagom till julhelgen så har vi båda dragit på oss varsin förkylning. Så för min del innebär det inget mer jobb innan jul. Men mellan mina sovstunder så orkar jag med lite julfix. Även om jag har lovat Joakim att jag ska ta det lugnt och inte överanstränga mig vilket jag har en tendens till att göra när jag borde ta det lugnt. Men jag har slagit de sista julklapparna och klippt ut lappar till julklappsspelet på söndag. Ikväll är tanken att vi ska grilljera julskinkan. Planen  var att jag skulle ge mig på att baka lussekatter på torsdag kväll för att slippa göra det på fredag också. Men mamma, Erik och Nicole kommer upp redan på fredagen och hjälper till. Som tur var så gjorde vi julhandlingen i måndags. Och som den snälla fru jag är så gick jag med på att Joakim fick köpa den tomten som han längtat så länge efter. Dock var det inte helt problemfritt att frakta den igenom Citygross 

Men den passade perfekt sen hemma i hallen

</div

One thought on “Julfix och sjukstuga

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: