Vecka 28

Igår gick vi in i vecka 28. Just nu känns det som att tiden bara flyger iväg. Och när man tänker på att det bara är 12 veckor kvar så pirrar det till ordentligt i magen! Visst går vi och funderar på vad det är för en krabat där inne som härjar runt i min magen. Vi har ju som sagt inte valt att ta reda på kön, men vi är eniga om vår gissning. Det återstår att se om vi har rätt, oavsett så är den efterlängtad. Häromdagen blev jag alldeles tårögd när Joakim viskade till min mage “min älskade lilla det”. 

Jag mår bra i graviditeten, fortfarande inga bekymmer med foglossning. Jag kan få lite ont i ligamenten när jag gör vissa rörelser men det är ju inte så konstigt med tanke på att de håller på att töjas. Jag har inte fått några cravings ännu, får se om jag får några alls. Jag har inte märkt av något av de extra kilorna än förutom att jag inte kan ha vissa kläder längre. Men inga problem med ryggen, och det är jag tacksam för så länge jag slipper. Lite extra trött är jag men inget som man inte kan leva ett normalt vardagsliv med, och ibland får jag lite humörsvängningar men det kan nog vem som helst få😅

Magen växer för fullt, men jag är glad att jag fortfarande kan se mina fötter så att jag inte blir alldeles för stor. 

</div

2 thoughts on “Vecka 28

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: