Helgens julfirande

Efter att ha haft julfirande i lördags med nattgäster till söndagen och ett till julfirande igår så är det skönt med en helt ledig dag. Imorgon fortsätter julfirandet men idag blir det inget julfirande alls. Det blir bara att ta det lugnt och småpyssla lite här hemma. 

Julen har varit riktigt bra. Även om jag fortfarande är ganska så förkyld med ont i halsen och är väldigt trött så har det fungerat bra. Men visst hade man velat vara lite piggare så att man orkade följa med på promenaderna och inte behövde gå undan för att vila då och då. Det har känts lite konstigt att vara hemma under jul då vi är vana att åka hem till någon annan. Det har varit mysigt att få träffa alla och vi har inte upplevt någon julstress alls. En sak är säker med julbord iallafall, det har en tendens att bli alldeles för mycket mat så att man får massor över. Men nu har vi matlådor ett par dagar framöver.

I år blev det en massa julklappar under granen vid båda julfiranden. Så i år verkar alla ha varit riktigt snälla.

Vi hade önskat oss lite nya kuddar till våra soffor, och det blev perfekt! 

Även pyret har fått en hel del saker i jul. Kläderna fick inte komma med i bilden då de är på tvättning. Vi kommer nog inte behöva köpa mer nappar iallafall. Det finns nog en liten risk att den komma bli överöst med saker i början 😅

En sak som Joakim köpte till mig som inte är med på bild nu är ett torkställ för nappflaskor och nappar. Jag hade ingen aning om att den ens fanns men det är en himla smart grej!
Vi fick även mycket andra fina och bra saker men det går inte att ta kort på allt. 
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d