Vecka 29

Snart har halva vecka 29 passerat . Just nu känns det som att tiden går väldigt snabbt. Det är bara 81 dagar kvar till pyret är beräknat. Det känns helt overkligt. Magen växer på, och pyret gör sig påmind varje dag med sina sparkar och rörelser. Nu har tankarna kring förlossningen börjat komma då det inte är så långt kvar tills dess. Jag har redan haft flera drömmar om förlossningen och det är väl ett sätt att mentalt förbereda sig antar jag. Den 14:e januari ska vi på en förläsning om förlossning och då kommer vi få mer information så vi har lite mer koll på hur det faktiskt går till. Jag har fått höra allt från skräckhistorier till solskenshistorier gällande förlossningar. Men jag tänker inte stressa upp mig för något jag inte kan påverka. Det går som det går så får jag ta det därefter. 
 
Den förkylningen jag har dragit på mig vill verkligen inte släppa. Jag trodde att jag skulle klara av att jobba i mellandagarna men det slutade med att jag gick hem vid 11 igår. Jag fick spendera resten av dagen i soffan. Idag kunde jag inte ens ta mig till jobbet, så det var bara att gå och lägga sig igen och somna om. Jag börjar hosta av minsta lilla ansträning. Samtidigt som jag vet att jag måste vila för att bli bättre så kryper det i kroppen på mig, jag vill ha något att göra. Det enda jag ska orka med att göra idag är att åka och handla i eftermiddag och hämta skötbordet så att jag kan sätta ihop det under helgen.
Så idag kurerar jag mig med ingefärste och lite apelsin. Någon som har lite mer husmorstips mot förkylning och hosta?
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: