Skötbord på plats!

Igår åkte vi och hämtade skötbordet, och idag har vi satt ihop det. Vi är väldigt nöjda med vårt val. Vi hade ändå en del krav när vi skulle välja skötbord: 1. Det ska inte behöva sitta fast i vägen för att vara stabilt 2. Det ska finnas mycket förvaring för blöjor, tvättlappar, handdukar etc. 3. Det ska vara i en bra arbetshöjd för oss. 

Vi beställde ett skötbord i samma serie som vår spjälsäng eftersom vi var väldigt nöjda med utformningen på sängen och den kändes rejäl. Dessutom uppfyllde skötbordet vår kravlista. Så nu har vi fått möblera om lite i det stora badrummet för att få plats med skötbordet.

Och jag har redan börjat fylla på skötbordet med diverse saker. Vilket bara är bra för då blir det mer plats i lådorna i barnrummet för kläder och annat. 

Nu är det bara att gå vidare med nästa sak på listan som bör fixas innan bebisen kommer. Det kanske verkar tidigt att fixa allt sånt här, men jag vill passa på innan jag blir för stor och otymplig. Och man vet aldrig när den bestämmer sig för att komma. Igår slogs Joakim av tanken att bebisen kan komma tidigare än beräknat och det kanske är lite överdrivet att säga att han drabbades av panik men något åt det hållet. Så nu har jag lovat honom att vi ska testa åka till förlossningen en gång så han vet hur han ska åka och hur lång tid det tar, och att jag ska ha packat BB-väskan i slutet av februari. 
Ni får gärna gilla eller slänga iväg en kommentar om ni tyckte om inlägget 😊
</div

4 thoughts on “Skötbord på plats!

Add yours

 1. Det är mysigt att fixa inför bebisar själv har jag två och med första fixade jag jätte myckey och boade men med andra visste man vad som väntade och vad man inte behövde. Det jag upptäckt mef andra är att Skaffa ett babyskydd som funkar med underredet på vagnen då slipper ni bära dom blir ju inte lättare Precis. Lycka till med allt. Kram

  1. Ja, det är verkligen supermysigt! Det är ju första för oss, och jag känner verkligen att jag inte har någon aning om vad som behövs och inte. Tack för tipset!
   Kram

  1. Hej!
   Skötbordet heter Troll Skötbord Lux Vit och vi köpte det hos Jollyroom. Eftersom att det är gjort utav trä och att färgen är vattenbaserad så skulle jag säga att det inte tål stora vatten, däremot har vi haft det ståendes bredvid badkaret och det har inte varit några problem när barnen skvätter när de badar eller när man torkar av bordet med blöt trasa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: