Överblivna clementiner och allmänt fix

Såhär efter jul blir ju en del rester, och eftersom vi hade julen hos oss så var det vi som fick ta hand om resterna. Så igår bestämde jag mig för att ta itu med alla clementiner vi fått över då vi inte hinner äta upp alla själva och vi gillar inte att behöva slänga mat. Och då kom frågan upp, vad kan man göra med överblivna clementiner? Jo, marmelad. Så igår gjorde jag clementinmarmelad för första gången, det blev faktiskt väldigt gott. Och så enkelt det var. 

Så idag blev det att sortera om lite köket så vi får plats för nappflaskor etc. Och så mycket plats vi fick, så nu behöver vi nog inte ändra om i köksskåpen på ett bra tag. Det ända köksarbetet som är kvar idag är att göra en cheesecake inför imorgon. Nyårsafton tänker vi spendera hemma och bata ta det lugnt, vilket känns väldigt skönt. Det blir kanske lite bilbanerace hemma hos en granne också. Men ikväll är det spelkväll som gäller med ett grannpar😊 
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: