Årsresumé och nyårslöften

2018, vilket år det har varit. Mycket har hänt detta året och det känns som tiden bara rusat förbi. 
I slutet av april gifte vi oss efter cirka ett års planerande. Det blev precis som vi vill ha det, enkelt utan en massa konstigheter. I juni blev vi äntligen färdiga med att bygga vårt egna hus, något som vi har hållt på med sedan slutet av oktober 2017. Vilken härlig känsla, och det känns som att vi har bott i huset mycket längre än ett halvår. Och vi trivs så bra, både i huset och området. I juli fick vi sedan glädjebeskedet att vi väntar barn. Det har en resa hittills, att få se och känna den lille röra sig och växa. 
Det är väl de tre störta händelserna detta året. Men det är inte det ända som vi har gjort. Vi gjort iordning trädgården, garageuppfarten och boat in oss i huset. Vi har även varit och seglat i kroatien. Joakim har blivit överflyttad från Jönköpingsdivisionen till Linköping för att slippa pendlingen. Tyvärr är det dåligt med jobb i Linköping så han får pendla till Norrköping. Och som vanligt har Joakim hittat på en massa så projekt, såsom att bygga katthus och jetmotor. 

n

n

 

n

 n

n

n

n

 n

 

n

Vi ser fram emot 2019, det blir verkligen ett år fullt med omställnigar. 2019 blir året då vi blir föräldrar, Joakim kommer antagligen skapa fler projekt med allt vad det innebär! Annars har vi inga direkta planer för 2019, vi låter det bli ett mer spontant år då vi inte vill boka in för mycket med tanke på bebisen. Det ända vi vill göra är att passa på att besöka vänner och familj innan  det är dags för den lille att anlända då det kan dröja ett tag tills vi träffas igen. 

n

 

n

n

Inför 2018 hade jag inga nyårslöften, men inför 2019 har jag tänkt att ha tre stycken:
1. Njuta! Jag ska försöka njuta av den tiden jag har hemma tillsammans med den lille. Många säger att de växer upp så snabbt och att man fokuserar på nästa steg i utveckligen. Jag ska försöka njuta av tiden som är. 
2. Komma igång med träningen igen. Under 2018 har det varit dåligt med träning för min del både pga. husbygge och graviditet. Vad det kommer bli för typ av träning får vi se, så länge jag kommer igång så blir det bra. Det kan bli allt från löpning, gym till klättring. 

n

3. Jag försöka skriva ett blogginlägg varje dag. Det kan vara om allt mellan himmel och jord. Så jag kommer inte lägga ut på sociala medier för varje inlägg jag gör då det blir otroligt tajtigt. 

n

 

n

 

n

Gott nytt år allihopa! 

n

Hoppas ert 2018 var minst lika bra som vårat och att ni också ser fram emot ett spännande 2019!

n

 

n

n

 

n

n

 

n

n

 

n

n

n

 n

n

 

n

n

n

 

n

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: