Nyårsafton och nyårsdagen!

Vilken skön dag det var igår! Vi hade sagt att vi ville ha en lugn nyårsafton delvis för att vi fortfarande är lite småförkylda och för att det är vår sista nyårsafton där det bara är vi två. Så vi lyxade till det ordentligt med rådjursstek som fick gå 7 timmar i ugnen i en täljstensgryta. Det tillsammans med klyftpotatis blir en riktig höjdarmiddag. 

Efter vi ätit vår nyårsmiddag med cheesecake och hallon till efterrätt så var vi bjudna hem till en granne på bilbanerace. De har som tradition att varje nyår ha race, så det var väldigt kul att få vara med. Strax innan tolvslaget så begav vi oss hem för att hinna släppa in Sixten innan raketerna började smälla. Vår kulle på baksidan är perfekt utkiksplats för att få se raketerna i området, och det kommer bli så härligt att ha en uteplats där framöver.
En härlig promenad i solen fick kickstarta det nya året. Det var otroligt skönt och känns som att förkylningen nästan helt har lämnar kroppen.

Så efter promenaden passade jag på att köra lite lätt hemmaträning medan Joakim höll på i garaget med att försöka få igång jetmotorn. Vi gjorde ett försök igår också men det behövdes göra lite justeringar men det börjar närma sig. Inom de närmaste dagarna så kommer det ett inlägg om jetmotorprojektet med bilder och även en film är tanken. 
Hoppas att ni kikar in imorgon också!❤
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: