Vecka 30 och barnmorskebesök

Då var vi inne i vecka 30, vilket innebär bara 10 veckor kvar! Snart nere på enkelsiffrigt, helt otroligt. Jag var ledig från jobbet idag så jag kunde börja dagen med en härlig promenad i solen. Jag får lite vårkänslor av det fina vädret just nu, minus den hemska blåsten. Sen inser jag att det bara är andra januari och det förmodligen kommer hinna komma en till omgång snö innan denna vintern är klar. 

Idag var det även dags för en kontroll hos barnmorskan. Mitt blodtryck, blodsocker och järnvärde såg bra ut. Magen har bara växt 3 cm sedan förra mätningen. Så jag ligger precis över nedre spannet på tillväxtkurvan, så vi hoppas att den växer lite bättre tills nästa gång annars kan det bli ett extra ultraljud för att se att allt är som det ska. Men pyret har fina, regelbundna hjärtljud och barnmorskan fick till och med känna en rejäl spark. Jag är inte så förvånad då pyret har levt rövare hela dagen ❤ Det var även dags för blodprov idag igen, och jag tror att jag bör skriva upp att jag är svårtstucken i förlossningsbrevet då det tog ett par stick innan hon lyckades😅 
Efter besöket så passade jag på att hämta en babybox från apoteksgruppen. Nedan finns innehåller, och vi är väldigt nöjda med boxen. Inte illa när man kan få lite bebissaker gratis!
Vi har tidigare hämtat ut en från apoteket hjärta, vilket är också en väldigt bra babybox om ni frågar oss. Vi har två boxar kvar att hämta ut, hoppas att det är lika bra innehåll i dem också!
Ikväll blir det veckans vegetariska i form av champinjonsoppa 👌
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: