Misstänkt foglossning?

Äntligen helg igen! Jag har bara jobbat två dagar denna vecka, men det räckte gott och väl. Det har varit två lugna dagar med få patienter vilket har gjort att jag har hunnit med en hel del administrativt arbete. Men igår gick jag ganska mycket med blyförkläde, och eftersom jag har blivit större om magen så behövde jag gå upp till en större storlek vilket innebär ökad vikt. Så efter att ha arbetat en stund så började jag få känningar i höger höft. Vilket har hållit i sig idag också så jag misstänker att det kan vara början på foglossning tyvärr. Det gör ont när jag går och efter att jag suttit ett tag. Jag försökte hitta exakt vart det satt genom att känna vid höften/ryggslutet, och kom åt rätt punkt direkt. Det är inget jag rekommenderar då det gör fruktansvärt ont att trycka på det stället! Jag går ju väldigt mycket på jobbet så det kanske bara är överansträngning? Jag har 41 arbetsdagar kvar innan jag går hem på föräldraledighet, och jag börjar bli lite tveksam till att jag kommer orka med det. Men det är bara att kämpa på och hoppas att det inte blir värre. Jag har besök hos barnmorskan igen 23/1 så då får jag ta upp det om det fortfarande är ett problem. Men för att få in lite positivt i det hela så var vi och hämtade ut ett paket idag som innehåll sängkläder till vagnen och en bröstpump. Så nu har vi inte så många fler saker vi behöver inhandla inför den lilles ankomst😊

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: