Dagens gravidfotografering och tankar kring vår egen

Idag var det gravidfotografering som stod på schemat. Så det var bara att trots den kalla vinden och ge sig ut. Jag höll mig varm i min jacka, det var lite värre för dem blivande föräldrarna som fick stå och frysa under tiden vi tog kort. Men mellan bildtagningarna hade med sig filt och jacka som de kunde dra på sig. Så idag var det snabba bilder som gällde men vi fick ändå ihop ett par stycken väldiga fina bilder som jag hoppas att de är nöjda med. Här kommer ett litet smakprov från deras fotografering. 
Jag vill gärna ha en egen gravidfotografing, men det är några saker som kan bli lite krångliga.  Det första är att jag kommer nog vara lite kräsen när det gäller vem som tar bilderna och med vilken kamera. Jag känner ju att bilderna måste ju bli minst lika bra som om jag tagit dem själv. Jag har ju även möjlighet att ta bilder med kameran från min mobil så det kanske får bli den lösningen istället. Det är ju ganska så mycket smidigare att ta bilder på andra än sig själv. Men det skadar ju inte att försöka. 
Det andra är att man ska känna sig bekväm framför kameran för att få de bästa bilderna. Jag tycker själv att jag sällan blir bra på bild i vanliga fall, lägg till då gravidhormoner och lite extra hull. Men jag kommer ju ha Joakim vid min sida då så det blir nog bra bilder, han blir mycket bättre på bild än vad jag blir. Jag känner mig mer bekväm bakom kameran än framför.
För det tredje så är det ganska mycket runt omkring såsom vilka kläder man ska ha, vart fotograferingen ska ske och vad för typ av bilder som ska tas. Så det är lite saker som man behöver bestämma sig för, men vi har lite tid på oss att bestämma oss. De bästa veckorna för gravidfotografering är omkring vecka 32-35. Så vi får väl se om det ligger en massa snö det är dags för oss att ta bilder så vi också får stå och frysa. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d