Smärtan blir värre

Jag känner mig lite kluven hur jag ska göra just nu. Jag ber om ursäkt för att detta kan bli en del klagomål i inlägget.I fredags skrev jag om att jag hade börjat få ont i ryggslut/höft, jag hoppades på att det vara skulle vara en överansträngning men den turen hade jag inte. Idag har det varit rent ut sagt hemskt. Smärtan har spridit sig från ryggen ner mot ljumskarna. Jag är glad om jag kan gå 10 steg utan att det gör ont. Att böja sig framåt är en ren plåga just nu. Men så fort jag känner bebisen rörelser så är det som att jag glömmer alla mina krämpor. Det känns helt klart värt det. Pyret har börjat trycka mer och mer ner mot bäckenet, och de senaste dagarna hzr jag fått mer och mer sammandragningar. 
Så jag funderar lite på hur jag ska göra med jobbet framöver. Jag är väldigt osäker på att jag kommer fortsätta jobba så som jag gör nu eftersom jag går mycket på jobbet och det är ganska krävande för ryggen att arbeta med patienterna. Det känns väldigt tråkigt att behöva bli sjukskriven, men det kanske är det bästa för min kropp i nuläget. Jag kommer ju bara bli större och tyngre, vilket kommer nog bara påfresta kroppen ännu mer. Min plan just nu är att jag ska känna efter denna veckan och sen efter det får jag ta kontakt med en läkare jag känner att det inte funkar. 
Det känns iallafall som att magen växer på som den ska, och nu har flera på jobbet har börjat påpeka att den är blivit stor. Pyret gillar iallafall att sparka och trycka upp mot revbenen, men det är skönt att känna att den mår bra där inne.
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: