Ledig dag

Idag har jag varit ledig, vilket har varit hur skönt som helst. Jag har kunnat göra saker i mitt egna tempo och låtit kroppen vila när det behövdes vilket har resulterat i att jag inte haft så hemskt ont idag. Det tvättberg som höll på att byggas upp är nu borta, vi har varit och handlat och plockat undan all julpynt så lite produktiv känner jag mig ändå. När julpyntet nu är borta så känns det väldigt tomt på sina ställen i huset och vi börjar fundera på vad vi ska fylla dem ställena med. Vi har redan konstaterat att vi behöver köpa en del möbler och inredning till för att kunna få det lite mer hemtrevligt på sina ställen. Men det är ingen brådska då vi hellre vill vara säkra på att vi blir nöjda. 

Det känns inte alls bra att gå till jobbet imorgon för jag vet att jag kommer få ont redan på vägen till bussen på morgonen. Men det är bara bita i det sura äpplet och köra på tills det blir alldeles för outhärdligt. </div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: