Ansökan om föräldrapenning inskickad!

Som rubriken lyder så är nu min ansökan om föräldrapenning inskickad efter mycket om och men. Försäkringskassans hemsida är inte så smidigt att jobba med och vi testade lite olika upplägg innan vi tillslut beslutade oss för hur vi skulle göra. Tanken är att Joakim ska överlåta några av sina dagar till mig, och det går inte att göra förens att barnet är fött så det blir att göra en till ansökan senare så att jag är ledig till början av mars nästa år. Men det är skönt att kunna bocka av en sak till på att göra listan. Speciellt när det kan ta upp till 30 dagar för dem att handlägga ärendet. Det här känns som en sådan sak som man gärna skjuter på bara för att det är lite omständigt med ansökningen. 

En liten uppdatering med mig och min värk. Jag försökte ringa till kvinnohälsan idag, men alla deras telefontider för dagen var bokade trots att jag ringde 20 minuter efter att telefontiden öppnat. Så det blir att försöka göra ett nytt försök imorgon. För jag känner att det inte kommer funka att jobba så som jag gör nu, sen får vi se vad dem säger. </div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: