Besök hos sjukgymnasten

Jag var hos sjukgymnasten på gruppföreläsning om rygg och bäckensmärta (foglossning) under graviditet. Det var en jättebra föreläsning så nu är jag 200% säker på att det är foglossning som jag har. Sjukgymnasten kom med väldigt många bra tips gällande hållning, hur man ska röra sig för att få så lite ont som möjligt etc. Jag pratade lite med henne efteråt om min situation, och hon rekommenderade sjukskrivning för min del. För att få sjukskrivning måste en sjukgymnast göra en bedömning och sedan måste jag träffa en läkare som skriver intyget. Men efter att ha pratat med henne så kändes det mycket bättre för hon förstod min situation. Tyvärr är det väldigt lång väntetid på att få tid till sjukgymnast och läkare. Jag hörde av mig via 1177 igen om att jag behövde en tid då telefontiderna var fulla igen (man var tvungen att ringa, det gick inte boka tid via receptionen). Och då fick jag tid till sjukgymnasten den 30 januari! Så länge kan jag ju inte vänta, så jag får ringa kl.06 på måndag så jag får en telefontid. Det måste ju gå att få till en tidigare tid. Jag kan inte ens gå till busshållplatsen utan att få jätteont och ibland behöva stanna på vägen, hur ska jag då göra med jobbet fram till den 30:e?

Men jag ska försöka att inte tänka på det i helgen, det finns inget jag kan göra åt det just nu ändå. Vi får istället se fram emot helgen. I helgen ska vi besöks min bror Erik och hans flickvän Nicole i Växjö. </div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: