Borta bra men hemma bäst; 24 timmar i Växsjö

I lördags förmiddag begav vi oss ner till Växjö för att hälsa på min bror Erik och hans flickvän Nicole. Detta innebar en bilresa på närmare tre timmar för oss. Som tur var så var vi väl förberedda. Vi brukar vanligtvis kunna prata hela vägen om allt och ingenting men igår bestämde vi oss för att testa en ny sak. Vi vill båda läsa boken “Omgiven av idioter” så då tog vi tillfället i akt med högläsning i bilen. Det tillsammans med päronskivor som lite bilgott blev en stor succé. 

Väl i Växjö fick vi se Eriks nya lägenhet. Så under helgen har vi gått lite småpromenader till en närliggande sjö. Erik och Joakim har testat isen genom att kastat sten, ibland har man svårt att tänka att de är vuxna. I varandras sällskap så blir dem som två små lyckliga pojkar som har en massa bus för sig. Så härligt att se.
 Det har även blivit ankmatning. Det är nästan så man hade glömt hur kul det kan vara att mata ankor eftersom det var ett bra tag sedan man gjorde det sist.
Annars har helgen bestått av sällskapsspel. god mat, trevligt sällskap och film.Vi passade även på att hämta ut en babybox från Lloyds apotek som låg nära Eriks lägenhet då vi inte har det apoteket här i Linköping. Så nu slipper vi göra det nästa gång vi är i Jönköping. 
Det var trevligt att få träffa Erik och Nicole i helgen och det kan mycket väl vara sista gången vi träffar dem innan det är dags för lilla pyret att göra debut. 
Borta bra men hemma bäst, det var riktigt skönt att komma hem och få fixa lite småsaker hemma inför nästa vecka. Dock så kommer inte jag att gå till jobbet imorgon heller eftersom jag fortfarande får fruktansvärt ont av bara en liten promenad eller att gå runt lite hemma i huset. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: