14:e januari

Jag ringde till kvinnokliniken idag igen, men det gick inte att få en tid tidigare än den 30/1 till sjukgymnast och inom de närmaste dagarna kommer jag även få besked om när jag träffa en läkare. Så nu är det väl bara att försöka kämpa på tills dess. Förhoppningsvis kan jag få lite arbetsuppsgifter där jag inte behöver gå eller stå så mycket. Men denna veckan så jobbar jag bara på fredag eftersom jag tar ut mina 5 sjukdagar och så är jag ledig på torsdag, så det borde fungera. Eftersom jag kan en stor del av lördagen åt att vila upp mig. Det är mer nästa vecka som jag orolig för, Men det återstår att se hur detta kommer att fungera. 
Men jag försöker ändå få lite saker gjorda när jag är hemma på dagarna. Det är dock segt att man inte kan röra sig så mycket. Jag har plockat lite bland bebissakerna, betalat räkningar, fixat matlådor och jobbat lite på mitt eget projekt. Det som återstår på dagens schema är en föreläsning om förlossning. Förhoppningsvis är det en bra föreläsning så man blir lite mer förberedd på vad som kommer att hända och mer information om smärtlindrig etc. Det är ju trots allt bara 64 dagar kvar tills det är dags. Vi har börjat prata en del om det, och den här föreläsningen kan nog ge lite mer ljus över situationen så vi blir lite mer säkra på hur vi vill ha det. Så imorgon blir det en uppdatering om den var något att ha. Det känns skönt att gå på den och dessutom kommer en till jag känner som är gravid vara där tillsammans med sin sambo. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: