Börjat packa BB-väskan

Gårdagens förlossningsföreläsning var faktiskt väldigt bra. De pratade bara lite ytligt om allt men det var bra för att känna sig lite mer förberedd på hur det kan vara, vad som kan hända och hur vi ska göra i olika situationer. Så jag kan rekommendera att gå på föreläsningen.  Vi förbereder oss på att det kommer ta lång tid när det väl är dags, men man vet ju aldrig. 

n

Så idag hade jag feeling så jag beställde jag de sista sakerna från apoteket som vi behöver ha i början och regnskydd/instektsnät till vagnen. Resten av sakerna får vi vänta med till barnet har kommit såsom babygym, babysitter och mobil både vagn och sängen. Jag har även börjat packa BB-väskan, så nu är allt till bebisen nedpackat och det mesta till mig. Så det är bara lite hygienartiklar, något ombyte och något gott att äta till Joakim kvar. Jag kan säga att vi båda börjar bli lite otåliga och längtar till att få träffa vår lilla bebis.

n

n

n

n

Det fick även bli lite muffinsbak idag, så vi har något att fika på här hemma. Vilket blev en populär överraskning för Joakim när han kom hem. 

n

n

n

n

Ikväll blir det att kolla på dokumentären “Plast överallt”. Jag kan rekommendera den, den visar vad som händer med alla plastsopor i världen och hur den påverkar naturen, djuren och oss människor. Den kan vara ganska jobbig att se. Iallafall tycker jag det. Men det är en väldigt viktigt problem som de belyser. 

n

n

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: