80 % avklarat

Idag passerar vi 80% av graviditeten. Det börjar bli mer och mer verkligt att vi snart kommer att ha en liten hos oss💕 Vi hade först planerat att gå på en föreläsning igår om föräldrarollen och anknytning. Men det blev det inget med igår. Jag var totalt slutkörd efter att ha jobbat igår och vi båda kände att det inte gör oss något om vi missar den föreläsningen. Jag är säker på att vi hittar vår föräldraroll ändå, kan alla andra så kan väl vi också? Som sagt var jag helt slut efter jobbet igår, och jag kan knappt beskriva hur ont jag hade trots att jag inte gick så mycket på jobbet. Mina kollegor är väldigt förstående, och försöker få till att jag inte behöver anstränga sig så mycket, och det är jag oerhört tacksam för! Så just nu känns det som att jag inte gör så mycket nytta på jobbet. Men jag känner ändå att det inte kommer fungera för mig att jobba resten av graviditeten. Jag har mitt läkarbesök på torsdag nästa vecka, och jag kommer inte klara av att jobba alla dagar fram tills dess. Jag var nära på att ringa mig sjuk idag på morgonen då smärtan är värre än den var igår. Jag har smörjt med liniment på de värsta ställena och tagit Panodil men varje steg gör ändå ont. Jag vill knappt tänka på hur det känns på fredag morgon om jag skulle vara på jobbet  varje dag denna vecka. Så jag pratade med min chef om att få ta en semesterdag. Helst hade jag velat ta den imorgon, men det gick tyvärr inte då en annan i arbetslaget är sjuk. Men det ser ut som att jag kan få ledigt på torsdag istället. Så idag använde jag lite av min flex och gick hem en timme tidigare så jag kan få lite mer tid att vila. För ikväll är det bara vila som gäller om jag ska klara att jobba imorgon.

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: