Totalt utmattad

Rubriken säger rätt bra hur jag känner mig idag. Jag är helt slut i hela kroppen, har ont utan att jag ens rör mig och är så trött. Det har varit väldigt mycket de senaste två dagarna så det tar väl ut sin rätt idag. 
I fredags var jag tillbaka på jobbet sedan torsdags förra veckan. Alla på jobbet är väldigt förstående i att jag inte klarar av att röra mig så mycket, så de försöker i möjligaste mån att jag inte ska behöva göra undersökningar där jag behöver gå mycket fram och tillbaka. Vilket är jättesnällt, så i fredags satt jag mer och höll koll på patienter som gjorde undersökningar och administrativt arbete såsom att boka patienter och fixa lite instuderingsfrågor till studenter som snart ska komma. Jag ska försöka hinna med att fixa så mycket av mina administrativa ansvarsområden innan jag går hem på föräldraledighet. Jag hade tagit bilen och parkerat nära sjukhuset bara för att inte slita på kroppen. Men trots detta så var jag helt slut när jag kom hem, och hade så ont att jag bara ville ligga ner resten av kvällen. Men vi skulle iväg till ett par grannar på kvällen för filmkväll. Det sliter inte så mycket på foglossningen att sitta och titta på film, men det blev sent på kvällen. Igår åkte vi ner till Jönköping vid 9-tiden. det var ett under att jag lyckades hålla mig vaken på resan ner. Första stoppet på resan var Barnarp hos Joakims föräldrar där vi fikade lite och pratade, sedan bar det av till mina föräldrar i Tenhult för lunch och prat och tillslut var det hem till ett kompispar till oss för middag och filmkväll. Så hela dagen var väldigt trevlig och mysig. Det var jättekul att få träffa Jessica och Olle igen, och det fanns en hel del att prata om då de ska få barn bara 2 månader efter oss. Även där blev det sent, så vi var inte hemma i Nykil förens vid strax efter midnatt. Så jag har haft konstant smärta i två hela dagar nu, vilket tar otroligt mycket energi. Det i kombination med att man har varit uppe sent är inte den bästa. Egentligen visste vi att det var en dålig idé att ha så mycket att göra två dagar i rad, men samtidigt vill man passa på att träffa folk när man ändå ska åka någonstans även om jag får ta sviterna efteråt. Så idag blir det bara att ta det lugnt för min del. Jag var tvungen att sätta mig ner när jag klippte Joakim tidigare under förmiddagen eftersom det kändes som att jag höll på att svimma. Jag ska ta ett varmt bad i hopp om att det hjälper mot foglossningen lite. Jag behöver vila mig inför imorgon för då är det jobb som gäller igen, och det blir en väldigt lång dag då jag inte hinner hem och vila inför kvällens föreläsning “Att bli förälder” som handlar om anknytning och föräldrarollen. 
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: