Några gravidbilder

Så idag var det sista dagen innan det att dags att testa jobba igen. Planen var att gå upp samtidigt som Joakim imorse för att vänja in mig vid det igen. Men det gick tyvärr inte då höfterna inte var så samarbetsvilliga, så det blev att ligga kvar för min del. Gårdagens promenad och fix här hemma tog på mig mer än vad jag trodde igår. Så idag har jag tagit det väldigt lugnt så att det ska kännas bättre inför jobbet imorgon. Ärligt talat är jag lite nervös för hur det kommer att fungera för mig, och hur ont jag kommer att få. Men det återstår att se imorgon. Men jag har inte spenderat hela dagen i soffan. Jag passade även på att baka lite vinbärsrutor för att bli av med de sista vinbären från frysen, dock så är de tillbaka där fast i en annan form. Men nu har vi något att bjuda på när folk kommer över, vilket det nog kan bli en del framöver sen. 
En annan sak jag bestämde mig för att göra idag var att ta lite gravidfoton, för det kunde vara kul att ha lite fina bilder på magen. Jag har inte tagit så många bilder på magen då jag inte är så duktig på att ta bilder på mig själv. Och jag kommer inte ha kvar magen så länge till så det är lika bra att passa på. Vi tänker fortfarande ha en lite mer ordentlig gravidfotografering för det kan vara kul att ha bilder på oss båda tillsammans. Så jag har experimenterat lite så vi vet hur vi ska få till det med kameran när det är dags. Och några bilder blev ganska så bra. Det blir bättre när vi kör den riktiga fotograferingen, men ifall det inte skulle bli av så har vi allafall någon bild på magen💕
 
 

2 thoughts on “Några gravidbilder

Add yours

  1. Wow! Du är sååå vacker Elina!! Jag fick nästan tårar i ögonen när jag såg bilderna. Jag läser här lite då och då, och det är så roligt att kunna se hur ni har det. Jag hoppas verkligen att du får igenom sjukskrivningen imorgon, och att smärtan klingar av! Jag saknar dig (!!) och ser så mycket fram emot att träffas igen!! Kramar! 💕

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d