Dags för vecka 33 och barnmorskebesök med ananasen

Vips, så var vi inne i gravidvecka 33. Tydligen ska pyret vara ungefär lika stor en som ananas🍍En ananas som gillar att röra på sig. Idag var det även ett besök hos barnmorskan som gällde, och idag kunde även Joakim vara med på besöket. Så idag fick även han höra den galopperande hästen med ett genomsnitt på 133 slag/min. Alla andra värden såg bra ut, och magen har växt på bra sedan sist. Den ligger fortfarande under genomsnittet men helt inom spannet som är okej. Nästa gång ska hon känna hur pyret ligger ifall det är så att det behövs göras något vändningsförsök.
Jag kan inte annat än att erkänna att de senaste dagarna har tagit hårt på mig. Idag var det bara ren vilja som tog mig till jobbet, jag somnade på bussen och höll på att missa min hållplats. Att vara på jobbet är bara en ren plåga för kroppen, men ett glädjebesked fick jag iallafall när jag kom dit. Jag får semester imorgon. Som jag ser fram emot att få sova! Förhoppningsvis hjälper det lite iallafall. Jag är så glad och tacksam att jag har Joakim som ställer upp och drar det tyngsta lasset hemma utan att jag behöver be om det❤</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: