Bänkad i soffan och planer för hallen

Igår var min lediga dag och som sagt innan så blev det inte mycket gjort då. Jag höll mig i soffan större delen av dagen. Inte bara för att jag hade tänkt att vila utan för att jag inte kunde göra så mycket annat då jag knappt kunde ta mig ut till soptunnan. Tanken var att jag skulle jobba idag men när jag skulle gå till bussen så fick jag fruktansvärt ont av att bara gå en bit förbi garageuppfarten. Så det blev ingenting med jobb idag heller för jag skulle aldrig klara av en dag på jobbet som det känns just nu. Så jag kröp ner i sängen igen istället och vaknade igen vid halv elva. Och för första gången denna veckan så kände jag mig utvilad och inte som en zombie som jag har varit de senaste dagarna. Så denna dagen har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt också. Idag var det löning och visst påverkas lönen av att jag har varit hemma en del den senaste tiden. Men för min del är det helt klart värt det, och min kropp tackar mig för att jag stannar hemma. Däremot blir jag lite smått galen av att vara hemma utan att kunna göra så mycket, det är otroligt tråkigt. Jag vill så mycket mer än vad min kropp klarar av just nu. Jag försöker göra så gott jag kan för att sysselsätta mig. Lite små fix har jag kunnat göra idag ändå så länge jag gör det i långsam takt. Det har funnits lite tvätt att ta hand om, blommor att vattna och lite så plock här och där för att få lite ordning på sakerna här hemma. Bara sådana enkla saker tar ganska mycket energi just nu. Jag har fixat lite med våra bankkonton. Varje löning så tar vi pengarna vi fått över från förra lönen och lägger undan det som sparande. På så sätt vet vi att vi alltid har lite extra att ta av om det skulle behövas. Vilket kan komma väl till pass nu när vi letar ny bil. Vi tänker sälja vår kära passat och köpa en annan kombi istället. Så i helgen så ska Joakim försöka göra bilen klar för försäljning. Så ett tag framöver kommer vi förmodligen bara att ha en bil tills vi får tag i ny. Förutsatt att vi får den såld, men det borde inte vara några direkta problem. 
Vi har även nu lyckats planera upp hur vi vill ha det med möbler i vår hall. Den känns så stor och tom i nuläget så jag ser verkligen fram emot att få börja inreda den. Vi har hittat den byrån som vi vill ha, vi får se när vi kommer till skott med att köpa den.  
Men jag är säker på att den kommer passa alldeles 👌 Den har dessutom ganska bra med förvaring vilket alltid är ett stort pluss. Vi har ju ändå en tendens att samla på oss en hel del saker så vi behöver mycket förvaring. Egentligen har jag massor av idéer av vad jag skulle vilja göra här hemma, men det är bara det där med tid och ork att ta tag i det också. Men någon dag så smäller det till så kommer det börja hända grejer. 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: