Lördagens sysselsättning

Vi bestämde att vi skulle åka och kika på hallmöbeln idag igen ifall det var så att även den var på rea. Vi båda tycker att den är väldigt fin, men tyvärr kom vi fram till att vi inte kan ha den. Anledningen är att överdelen är gjord i plåt och hade ganska vassa hörn. Så om ungen springer in i den med huvudet är det akuten direkt som gäller. Så vi kom fram till att det är bättre att skaffa en byrå med en träskiva istället. Visst gör det ont att springa in i den också, men det blir förmodligen inte mer än ett blåmärke. Så nu är vi tillbaka till leta igen. Vi vill absolut inte ha en vit byrå eftersom så mycket annat i hallen är ljust så det hade varit bra att hitta något som ger lite kontrast. Men när vi ändå var ute så passade vi på att åka till swedol så att Joakim kunde köpa till skruv för att bygga en till arbetsbänk i garaget och vi hämtade ut vår sista babybox från Libero.

Efter den turen var jag trött så det blev att vila några timmar för min del. Jag känner mig väldigt understimulerad just nu av att vara hemma då jag inte orkar med så mycket. Så jag behöver komma på saker som jag kan sysselsätta mig med, så om någon har tips så är det varmt välkommet! Det blev lite chokladbollar bakade idag för att få tiden att gå lite snabbare. Gissa vem som blev väldigt glad när han kom in från garaget😉

Ikväll är det myskväll som gäller och det är köttfärspaj och ryggmassage som står på schemat. Vi måste passa på att njuta lite extra av tiden med varandra innan det snart blir en tredje som kommer ta mycket tid och energi ❤

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: