Söndag och årets första semla

Efter tre dagar med i princip bara stillastittande för min del så kändes det skönt att vakna utvilad och bara lite ont. Det onda som sitter i hela tiden. Så på förmiddagen kunde jag plocka här hemma och rensa bort blommor som börjat vissna. Det börjar bli dags att införa lite mer vårblommor i huset. Det ska bli skönt med lite mer färg i huset. Så någon dag framöver ska jag försöka få till att vi får lite mer blommor här hemma.
Idag hamnade även vår kära passat ute på blocket. Det är redan ett par stycken som har hört av sig, men mycket har varit skambud. Men det får man ju tyvärr räkna med när man säljer något idag. Vi har ingen stress med att sälja bilen, det får ta den tid det tar. Men vi vill ändå passa på att sälja den nu under vintern/våren då den är nybesiktad och nyskattad. Så nu återstår det att se hur lång tid det tar för den att bli såld. 
På eftermiddagen kom Elin på fika. Henne har jag lärt känna via en gravidgrupp på facebook här i Linköping. Deras lille pojk är beräknad bara ett par dagar efter vårt lille pyre. Även hon har foglossning, men har haft det sedan tidigt i graviditeten. Det var väldigt kul att hon kom, och det var skönt för oss båda att få något att göra då både hon och jag lätt blir sittandes hemma pga. foglossnngen. Det var skönt att prata med någon som går igenom samma saker som jag själv gör just nu. Hon bjöd oss även på årets första semla. Det var trevligt med lite sällskap då jag har klättrat på väggarna de senaste dagar, mentalt iallafall. 
Jag och Joakim bestämde oss för att ta en promenad runt området för att jag skulle få lite frisk luft idag. Så det vara bara att ge sig ut i snön och blåsten i snigelfart. En sak konstaterade jag rätt snabbt, jag kommer inte kunna jobba imorgon. För nu är jag fast i soffan efter promenaden, och kan inte gå utan att få väldigt ont. Så jag lutar åt att lyssna på kroppen och hålla mig hemma tills läkartiden på torsdag. Det känns ändå bättre mot mig själv än att lida mig igenom jobbet en dag för att sedan behöva vila upp mig flera dagar igen. Nu började jag även få mer kraftiga sammandragningar när jag rör för mycket på mig, och det är väl kroppens sätt att säga till mig att jag behöver ta det lugnt. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d