Gårdagens föreläsning och rensning påbörjad

Gårdagens föreläsning var väldigt bra. Den var helt klart värd att gå på. De pratade mycket om amning och  hur barnet brukar agera under de första dagarna efter förlossningen. Mycket sånt som är skönt att veta så att man slipper oroa sig i onödan. 
Idag meddelade jag min chef att jag kommer hålla mig hemma tills att jag har varit på mitt läkarbesök, vilket hon var väldigt förstående för. Jag vill bara att det ska bli torsdag så att jag kan få något beslut när det gäller sjukskrivning. Jag kommer satsa på heltidssjukskrivning för det kommer inte funka med halvtid.
Min ansökan om föräldrapenning under min föräldraledighet har gått igenom, så nu är det också klart ✅ 
Idag kom även en väggdekoration till barnrummet som vi ska försöka sätta upp under veckan😍 Jag klarar inte av att sätta upp den själv då det kräver att man man står på en stege vilket inte är det smidigaste just nu. 
Jag har även påbörjat en lite mer ordentlig utrensning här hemma. Så lite gamla slitna mössor och vantar försvann från garderoben i hallen. Även alla mina anteckningar från högskoletiden fick möta papperskorgen. Tre års studier resulterar i en hel del anteckningar och papper. Nu är allt borta. 
Imorgon är det ett besök hos sjukgymnasten som står på schemat. Hoppas att det går 😊 Och rensningen kommer fortsätta med att jag ska fixa iordning min garderob så att det blir lite ordning där inne, och det kan mycket väl bli så att en del slitna kläder åker. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: