Väggdekor i barnrummet

Nu har vi fått upp väggdekorationen i barnrummet efter lite fix och trix. Vi är så nöjda, det blev precis som vi hade tänkt oss😍 Det är skönt att äntligen få in lite färg i rummet. Det fanns många olika färger att välja mellan men vi tyckte att de blåa var finast och passade bäst. Även om vi visste könet på bebisen så hade vi nog valt samma färg ändå. Jag tycker att färgen passar bra både till pojkar och flickor. Det blir perfekt att en spjälsängen under luftballongerna sen när den inte längre står i vårt rum.
Ja, Bamako verkar tro att allt som vi har fixat till bebisen är till henne, så fort hon får chansen att ligga i barnvagnen eller spjälsängen tar hon den. Sixten har däremot siktat in sig på skötbordet. Vi får se om bebisen får ha något ifred sen😂
Nästa sak som ska upp i barnrummet är en hylla som vi kan ha barnböcker och liknande i. Vi ska bara bestämma oss för en hylla vi vill ha😊 Ju mer vi fixar iordning desto mer verkligt blir det att vår efterlängtade familjemedlem snart är här, bara 45 dagar kvar tills beräknat datum💕

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: