Planer för februari

Idag är det första februari och det helt otroligt att första månaden på detta året har gått. Jag har fått flera förslag på vad jag kan göra nu när jag är hemma på heltid och det är jag väldigt tacksam över. Och jag är faktiskt nöjd med vad jag har hunnit med under dagen trots mina vilopauser som har varit fler än vanligt. Anledningen är att jag inte fick sova så mycket jag brukar då katterna inte var så sugna på att låta mig sova. Men jag postat mitt läkarintyg till jobbet, skickat in anmälan till folksam om foglossningen så att jag kan få ersättning, bytt sängkläder (vilket var mer krävande än man kan tro när man är höggravid), läst ut boken “omgiven av idioter”, tvättat och planerat upp vad som ska bli gjort i helgen. När Joakim kom hem från jobbet så hade med sig en pilatesboll till mig. När jag sitter på den så avlastar det bäckenet väldigt mycket och underlättar foglossningen. Dock blir det ett otroligt tryck nedåt så det känns som att bebisen vill ut😂 Men den kommer komma väl till nytta framöver, både för att underlätta min foglossning och sen för träning efter förlossningen. 
 
Så här är lite av mina/våra planer för februari:
  • Vi ska åka ner och hälsa på min farmor och hennes sambo. Det blir sista gången innan pyret kommer🚙
  • Joakim kommer att vara ledig två veckor i februari innan han börjar på sitt nya jobb som komposittekniker. Ja, han har slutat som snickare och ska göra något helt annat nu. Under de här två veckorna har vi sagt att vi ska prioritera att umgås med varandra och ta vara på tiden innan pyret kommer såsom att gå ut och äta osv. 
  • Vi ska åka på en shoppingrunda och handla in några fler saker till barnrummet som vi har kommit på att vi behöver
  • Flytta in spjälsängen till vårt sovrum och bädda sängen! Som jag längtar😍
  • Jag ska baka så det finns gott om kakor i frysen(tur att vi har en extra frys i garaget) så att vi har ordentligt sen när pyret kommer för då kommer det nog dröja innan det bakas igen
  • Jag ska göra matlådor till frysen, så att vi har att äta av. Första tiden så kommer det nog inte bli så mycket matlagning, så det är bra att ha ett ordentligt lager. 
  • Vi ska ha en gravidfotografering📸 Det börjar bli dags nu då jag är inne i vecka 34! 
  • Jag ska försöka skriva klart min bok som jag håller på med så jag kommer spendera mycket tid framför datorn. Än så länge är jag uppe i 81 A4-sidor. 

Som sagt var detta en del av planerna för februari. Och  det kommer säkert att komma upp under tidens gång. Vi har bestämt att vi inte tänker åka några längre resor från och med sista veckan i februari för att då är det väldigt nära tills pyret är beräknat. Utan att det är bättre att vi håller oss nära Linköping. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: