BB kontroll

Vi börjar landa mer och mer här hemma. Idag var Joakim iväg och handlade medan jag var ensam hemma med Melissa. Det är bra att jag får känna på lite hur det är att vara själv med henne inför att Joakim går tillbaka till jobbet. Hon är väldigt smidig att ha att göra med i nuläget. Både sover och äter bra. Amningen kommer igång mer och mer också. Under eftermiddagen var vi på BB igen för kontroll av gulsoten och vikten. Gulsoten hade gått ned väldigt mycket, vilket var jättebra! Och vi antog att det skulle vara så eftersom hon har blivit mindre gul i ansiktet. Melissa hade även gått upp i vikt, så nu ligger hon på 3008gram! Vilket inte är så konstigt med tanke på hur mycket hon ätit de senaste dagarna 😂 

Vi har fixat en hemförsäkring till Melissa och ringt BVC för inskrivning. Jag har till och med deklarerat 👌 så en hel del nytta har vi gjort idag också. 
Och självklart blev det en längre promenad med barnvagnen i den härliga vårsolen på eftermiddagen ☀️ Att få vara föräldraledig och ta hand om vår dotter är helt fantastiskt ❤</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: