En vecka gammal❤

Idag är Melissa en vecka gammal!❤ Det känns som att tiden har gått jättesnabbt. De ringde från BVC idag så de kommer hit på onsdag nästa vecka för kontroll. Vi har även fått tid till barnortopeden på måndag nästa vecka för kontroll på hennes höfter. Det är en rutinkontroll som de gör eftersom att jag hade en höftluxation när jag föddes, så de kollar så hon inte också har det. Barnläkarna på BB kände inget när de kollade henne men remiss skickas alltid till ortopeden ändå. Och det är jättebra att de är noga med det.

Joakim har besiktat släpet idag som gixk igenom utan anmärkning👌
Vi har även fixat en sparande till Melissa, och ändrat om lite på vårt egna sparande så vi kan få lite bättre avkastning💵 
Nu har Melissa fått sitt fullständiga namn också! Vår lilla tjej heter Melissa Anna-Karin Kangas❤ Vi ville gärna ha ett namn från både Joakims och min släkt, så då fick det bli Anna-Karin för både jag och Joakims mamma heter det i andra namn. 
Apropå namn så är det även Joakims namnsdag idag så det firades med marängtårta med geléhallon. Det tillsammans med en solig promenad, kvällsbad för Melissa och en massa bebismys så kan denna dagen sammanfattas som väldigt bra☀️❤

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: