Dagarna flyter på

Dagarna flyter på bra här hemma. Det är skönt att vi båda är hemma just nu och vi njuter av det. Det blir inte så mycket tid över mellan matning, pumpning, blöjbyte och promenader. Men jag tycker ändå att vi tar vara på tiden😊 

Det är underbart att kunna ta barnvagnspromenader i vårsolen☀️ och vi får ofta med oss katterna på promenaderna. I torsdags så försvann dem under promenaden vid en ladugård, och vi hittade Bamako nästa dag när vi gick förbi igen. Hon verkar ha slagit i svansen då hon är svullen vid svansroten och har lite ont när hon sitter. Men annars mår hon bra. Sixten kom hem igen igår kväll och han mår hur bra som helst. 
Melissa börjar vara mer och mer vaken, och då framförallt på natten…jippi. Förhoppningsvis får hon snart en dygnsrytm som passar oss bättre. 
Igår kväll lyxade vi till det ordentligt här hemma för att fira att vi blivit föräldrar. Så det blev ryggbiff(mediumstekt, vilket jag inte har kunnat äta under graviditeten), klyftpotatis, egengjord bearnaisesås och ett glas rött vin från vår höstresa till Kroatien🍷 Så gott, och sen mys i soffan med både man och bebis för att göra kvällen fulländad.
Bjuder på en liten bild på Melissa med hennes nya filt❤

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: