Helgen; besök och trädgårdsfix

Igår kom Joakims föräldrar och bror hit på besök. Så det blev fika med äppelpaj, bebismys, barnvagnspromenad och paket till Melissa. Så fina saker hon fick!😍 Lite kläder, gosedjur och en babysitter. Hon behöver bara gå upp till 3,5kg innan hon kan använda den, men den kommer nog att bli väl använd här hemma. 

Vi fick även mummin-mamma och mummin-pappa som vi nu försöker hitta en bra plats till😊

Under eftermiddagen igår och idag så har Joakim kört matjord ut i slänten och våra kullar. Så nu är vi redo för att så lite gräs på kullarna och plantera i slänten. Joakim har även fixat två pallkragar som vi kan odla i. Så nu håller vi på att bestämma vad vi ska plantera. Än så länge har vi bestämt oss för oregano, dill, dragon, citronmeliss och sallad🥬

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d