Besök

De senaste dagarna har det varit fullt upp. I måndags var jag och Melissa i Tenhult och hälsa på Jessica och Alice. Så kul att träffa dem, och få se Alice för första gången. Tänk vad våra små tjejer kommer ha kul framöver! Igår kom Erik och Nicole hit. Så vi har umgåtts, varit ute på promenad, spelat Tv-spel och haft det trevligt. Det är inte helt lätt att få tid att göra massa saker när man har en liten dotter som kräver en del uppmärksamhet. Nu är Erik och Nicole iväg och badar och jag myser med Melissa här hemma. Jag håller Melissa inne nu när det är som varmast på dagen för annars bli hon helt genomsvettig. Det är rätt skönt att få en liten lugn stund för sig själv också (eller inte helt själv för Melissa är med). Nu när jag är van vid att vara hemma med henne ensam på dagnarna så är jag inte riktigt van att ha folk omkring mig under hela dagarna. Det var riktigt skönt att gå upp tidigt och ta en lång promenad innan dem vaknade. Men det är jättekul att dem är här. Erik och Nicole åker hem senare ikväl så vi hinner umgås en stund tilll.
Imorgon blir det att fixa iordning inför midsommar på fredag. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: