Julmarknad i gamla Linköping

Vi fick sovmorgon till halv 9 idag och efter frukost var det full gång. Joakim satte upp staket kring vår kamin och satte fast vår dekorationsstege i väggen. Så nu är huset lite mer Melissa säkert. Under tiden så bakade jag pitabröd som vi skulle ha till lunch. Mina föräldrar kom sedan vid 12 så åt vi lunch och åkte sedan till julmarknaden i gamla Linköping. Vi blev lite chockade att de tog betalt för entré då de inte gjorde det förra året. Men det var mysigt att gå runt och kika. Melissa sov nästan hela tiden. Det var välbehövligt då hon var vaken mellan 8.20 till 14.30😅 Nu har vi njutit av lite glögg och ostkaka som vi inhandlade på marknaden👌 

Melissa är överförtjust av att ha lite fler lekkompisar här då hon kryper runt och skrattar när mormor jagar henne. Sånt värmer gott i mammahjärtat❤ 
Joakim och min far spelar Worms, vilket väcker många gamla minnen😂

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: