1:a advent🕯

TĂ€nk att det redan Ă€r första advent! Vart har det hĂ€r Ă„ret tagit vĂ€gen😅 idag har det varit en lugn dag med lite promenad och fika innan mina förĂ€ldrar Ă„kte hem till Tenhult igen. 

Riktig isgata var det pÄ sina stÀllen sÄ vi behövde inte lyfta pÄ fötterna.
Joakim spontanbestĂ€llde ett plĂ„tskjul som vi ska ha pĂ„ baksidan av garaget. Vi fĂ„r se hur det blir nĂ€r det vĂ€l kommer. Vi har pratat om att vi behöver ett skjul för trĂ€dgĂ„rdsgrejer sĂ„som grĂ€sklippare, spadar osv. SĂ„ han passade pĂ„ nĂ€r det var rabatt. Dock blev det ett pĂ„ hela 6 kvm😂 

Annars fortsĂ€tter livet som vanligt för oss. Joakim hĂ„ller pĂ„ att göra lite barnleksaker i trĂ€ och jag vet inte riktigt vad jag gör 😅 Det Ă€r en sĂ„dan dag dĂ„ det inte blir sĂ„ mycket gjort för min del. Vi fĂ„r ju alla ha sĂ„dana dagar. Det blir nya tag nĂ€sta vecka istĂ€llet! 
Nu vĂ€ntar det obligatoriska Tv-spels stunden som vi har pĂ„ söndagar! Worms here we come🖐

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: