Hemmagjorda leksaker och hållare till joy-con

Igår blev det verkligen fart på mannen i huset, eller snarare i garaget. Han fräste ut lite leksaker i trä som vi tidigare designat i CAD. 

Visst blev den fina! Små skallror😍 Jag stod för målning av kulorna så jag bidrog också på ett litet hörn. Om det är någon som är intresserad så kan han göra fler på beställning med önskemål om form och färg. Han kan även göra skyltar med namn på som skylten nedan⬇️
 Inte nog med det så bestämde han sig för att skriva ut hållare till våra joy-cons (spelkontroller till Nintendo Switch) med 3D-skrivaren.

Vi testade den igår när vi spelade No Reload Heroes! Funkade perfekt med knapparna ovanpå och är väldigt skön att hålla i👌 så nu går 3D-skrivaren för fullt här hemma för att göra fler. Det kan också vara ett litet julklappstips! Och för er som inte har spelat No Reload Heroes så är det ett spel jag rekommenderar starkt! Det är ett skjutarspel där man ska besegra fiender (robotar) och ta sig upp så många våningar som möjligt. Dör alla spelarna får man börja om på våning 1 igen, frustrerande eller hur? Roligt, svårt och spelas bäst i sällskap. 

2 thoughts on “Hemmagjorda leksaker och hållare till joy-con

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d