Föräldraekonomi och fotografering

Ekonomin är inte den bästa när man är föräldraledig. Det är först den här månaden som vi märker av det. Fast det beror ju på att vi har passat på att handla lite saker nu under black friday som vi ändå skulle ha. Vi har köpt ett skjul till trädgården, nytt vitrinskåp från Mio som vi har pratat om i månader, lite garagetillbehör som Joakim behövde och en bärstol till Melissa. Det blir ju en ganska bra summa. Dessutom så kom fakturan för stenarna till garageuppfarten och muren. Plus att vi ska handla julklappar också… Så denna månaden får vi ta från våra sparade pengar. Vilket svider lite, men julklappar vill ju folk ha ändå. Jag har kommit på julklappar till de flesta som jag ska köpa till, vilket är skönt. Jag har även fixat den första till Joakim👍  
Men vi får hålla igen på lite annat denna månaden, nästa vecka får det bli frysrensning. Har ni några tips på hur man drygar ut föräldrapenningen?

 
Annars så har jag och Melissa varit och tränat. Hon var inte den enda som kröp runt så jag var inte ensam om att behöva springa fram och tillbaka. När det var superhalt och blött ute så passade vi på att fota lite inomhus. Min fina modell var nöjd så länge hon fick ha en leksak.

Om du eller någon du känner vill bli fotograferade så är det bara höra av dig. Jag ställer gärna upp och tar lite kort 📸😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: