Leverans på gång

Nu börjar mejlen om att det vi beställt droppa in. Skjulet och vitrinskåpen borde komma nästa vecka. Vilket innebär att vi hinner nog få det iordning innan grannfikan som är nästa helg! Likaså hinner vi förhoppnings få upp tavlan som jag har beställt (om den hinner komma) samt en av våra bröllopsbilder som vi inte har hittat någon bra plats för än. Jag har sålt vår äldsta tv. Dock ingen hög summa, vi ville bara bli av med den då vi inte har använt den på flera år och det skadar ju inte att få en liten summa för den. Speciellt denna månaden😅 vem vet, jag kanske hittar något mer att sälja för att dryga ut kassan lite. 
Annars så har jag och Melissa mestadels lekt. Jag bygger torn och hon river dem. Men för det mesta gillar hon att bli jagad. 
Nu börjar det närma sig fredag och jag börjar bli lite nervös över hur det ska gå på ortoped teknik när vi ska dit för en ortos-skena. Melissa ska ha skenan på natten i 3 månader 😓 fortsättning följer om detta på fredag…
 
För övrigt så har jag äntligen kommit på en sak jag kan önska mig av Joakim i julklapp🎁 personligen tycker jag att det är riktigt svårt att komma på något! Har du några tips på julklappar?

5 thoughts on “Leverans på gång

Add yours

  1. Lycka till på fredag. Söt hon är. Jag har också svårt att önska mig något men presentkort på Ikea är allt bra ellet presentkort på blomsterhandel. Mvh johamna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: