Varje gram räknas!

För två veckor sedan så bestämda vi oss för att starta vårt “nya liv”. Vilket innebär att vi skulle skärpa oss när det gällde godsaker, småätande och träning. Vi äter inget mer efter kvällsmat på vardagarna och godis/chips är bara tillåtet på fredagar och lördagar, till Joakims stora sorg. Det är mest han som är sugen att småäta på kvällarna. För mig är det mer eftermiddagarna som är min svaga punkt. Men det har fungerat väldigt bra hittills. Vi tar någon kaka till fika när Joakim kommer hem, så vi utesluter inte det helt. Eftermiddagsfikat är en mysig och viktig stund för oss för då sitter vi ihop och pratar om hur vår dag har varit😊 

Efter graviditeten har det varit svårt för mig att gå ner den vikt som jag gick upp. Så det är därför som jag har fått börja ta tag i det ordentligt. Så mitt mål är att försöka komma ner till 70kg till nu till jul. Vi får se om jag lyckas! Det är egentligen inte kilorna som är det viktigaste utan mer att känna mig bekväm i min kropp och att få på mig mina vigselringar igen. Vad är vitsen med att ha fina, egengjorda ringar om jag inte kan ha dem på mig?💍

När det gäller träningen så försöker jag träna minst 2 gånger i veckan och ibland blir det 3🏋️‍♀️Även om det inte alltid är lätt med vår lilla terrortjej som klättrar överallt. Och det blir ett par barnvagnspromenader på dagarna med. 
Eftersom jag gjort en viktresa tidigare så vet jag att det tar tid för att få de resultaten som man vill ha. Men man ska vara glad för varje steg man gör i rätt riktning, varje gram räknas. Och framförallt att inte ge upp, ha ett tydligt mål att sträva emot och hitta det sättet som fungerar bäst för en själv😊  
Vad funkar bäst för dig när det gäller träning? 🏋️‍♀️
Håller du också på med en viktresa?

2 thoughts on “Varje gram räknas!

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: