Full fart de första dagarna

Igår åkte jag och Melissa ner till Tenhult för att spendera dagen med min pappa och gå igenom bilder på farfar. Vi kom dit vid 10-tiden och lämnade inte förens vid 17-tiden. Det var skönt att få tid att umgås tillsammans bara vi tre. Vi pratade om allt från minnesstunden och farfar till deras segelbåt och mina planer på eget företag. Så glad att jag fick kvalitetstid ensam med min pappa ❤️ Farmor hade tagit med 5 fotoalbum och vi bestämde oss för att det var lika bra att scanna in alla bilder så att de finns på datorn. Det tog tid kan jag säga. Men det är lika bra att få det gjort. Jag ska gå igenom alla bilder hemma sedan och se om jag kan fixa till några av dem som är lite mörka. 
När vi kommit hem och ätit kvällsmat så gick vi ut på en kvällspromenad. När vi tog in posten så hade jag fått en påminnelse avi från posten. Det var på mitt saknade paket som tydligen funnits oss ett ombud sedan den 17 december men jag hade inte fått någon avi innan. Igår var sista dagen att hämta ut paketet så det var bara att sätta sig i bilen och åka och hämta det. Inte direkt det vi ville göra men vi hade inte så mycket val. När vi väl kom hem igen så var det skönt att lägga sig på soffan. Huvudvärk, trött efter en mentalt ansträngande dag och ett barn som inte vill sova är inte den bästa kombinationen på kvällen. Dessutom gick mitt örhänge sönder när jag skulle ta av det. Lily and Rose är inget jag köper i framtiden, vilken dålig kvalitet. Ni kan nog tänka er vilket dåligt humör jag var på när jag skulle sova och det kändes som att hela världen var emot mig. 
 
Idag vaknade jag vid 8.30 av att Melissa började stöka runt i sängen. Huvudvärken från igår hade fortfarande inte släppt och jag kände mig riktigt sliten. Men det var bara att ta sig upp och fixa iordning mig och Melissa. Plocka iordning hemma för det såg ut som ett bombnedslag. Jag var helt färdig när Jessica och Alice kom vid 11.30. Då var det bara att dra på extra energin som finns lagrad någonstans och vara trevlig. Vi hade jättetrevligt och våra små flickor kunde leka lite ihop iallafall. Tänk om Melissa hade varit lika smidig att mata som Alice. Alice bara öppnar munnen så fort skeden kommer medan det är ett tvåmannajobb att mata Melissa som hela tiden kräver underhållning medan hon äter😓 Jag kände idag att det är något vasst i tandköttet på den nedre käken, så nu är det en tand på gång. Vilket kan förklara det griniga humöret den senaste tiden. Det var kul att få lite sällskap och träffa Jessica och Alice igen även om jag inte var på topp. 
 
Ikväll blir det inte många knopp och Joakim håller just nu på med en skrikande Melissa som inte vill sova. Förhoppningsvis somnar hon bättre ikväll. Imorgon kommer Joakims föräldrar och bror hit för att fira hans pappa som fyllde år på nyårsafton. Det blir trevligt😃
På söndag så ska jag bara ta det lugnt, det känns som det behövs nu. 

2 thoughts on “Full fart de första dagarna

Add yours

  1. Vissa dagar önskar man att kunde stoppa tiden så man fick vila en stund. Här kommer det också tänder så har är det mycket mammig och ledsen. Kämpa på. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: