Försenat kalas

Idag var det lite lätt firande av Joakims pappa som fyllde år på nyårsafton. Vi bjöd på lunch i form av potatisgratäng, gräddsås och nötkött som vi kört i täljstensgryta i nästan 4 timmar. Små mört det blev. Han fick sin present när vi träffade dem i julas. Han och Joakim ska gå tillsammans på ett bilevent på Mantorp Park under våren. Däremot kunde få Melissas försenade julklapp idag. Melissa har även fått en stor nalle till sitt rum som börjar komma mer och mer iordning.

Självklart blev det även tårta och fika!

Idag fick jag även mitt första egna frilansjobb. Så idag har jag skrivit 30 produktbeskrivningar. Imorgon fortsätter det med fler produktbeskrivningar. Joakim håller på att titta på bilar som han kan tänka sig vilja köpa. Vi får se när han väl hittar något😅

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d