En månad med Melissas nattskena

Nu det gått en månad med Melissas nattskena. Nätterna har varit väldigt varierande men det börjar bli bättre och bättre. Igår kröp hon till och med och hämtade skenan själv innan hon skulle sova. Antar att hon har lärt sig att sen ska på innan det är dags att sova för natten. Inatt hade hon på sig den hela natten och jag tog av den vid 5 på morgonen för hon började bli irriterad på den. Så det går sakta men säkert framåt👍

För övrigt så älskar Melissa att leka i sitt egna rum numera, så något rätt har vi gjort med rummet😅
Idag blev det att göra fruktpure och baka grötmuffins som Melissa kan ha när vi åker bort och till mellanmål. Perfekt att ha i frysen 👌 
För mig är det “att göra” dag där jag försöker bocka av alla saker som jag känner att jag behöver göra denna veckan. Så nu är en jobbansökan inskickad, frysen är påfylld med muffins och pure, tvättmaskinen går, blommorna vattnade och jag ska fixa till lite bilder på farfar i photoshop när Melissa väl somnat✔

Det är så skönt att ta en dag och fixa alla småsaker som man annars bara skjuter på. 
Imorgon ska vi åka och träffa Elin och Olov, och kika på deras nya lägenhet i stan🏢 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: