Besök i Linköping

Idag var jag och Melissa och hälsade på Elin och Olov i deras nya lägenhet i centrala Linköping. Så fin gammal lägenhet. Det var riktigt skönt att komma ut ur huset och träffa en annan vuxen😅

Ungarna hade kul när de lekte med vingården, klappade händerna i takt, åt kex och jagade hunden. 

Jag och Elin hade också trevligt och det var välbehövligt att prata med en annan vuxen. Det går lite för länge mellan gångerna hon och jag träffas men det är inte alltid lätt att få till. Vi passade även på att shoppa lite, så nu har Melissa en klänning till farfars begravning. 
Efter mycket tankekraft så tror jag att jag har kommit på hur jag ska göra med jobb, utbildning osv. Så nu har jag en plan för framtiden. Nu återstår det bara att se om planen går i lås. 
Jag testade även på coreträningen i Nykil som Corpen anordnar. Det var väldigt bra träning och skönt att få träna ostört och utan att behöva koll på en liten. Melissa och Joakim roade sig under tiden i garaget. 
Imorgon blir det att vara hemma och fixa och dona. Hålla på med mitt senaste projekt, en bok🙈 vi får se om det blir något av den!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d