Tuff dag och mitt projekt

Idag har vi hållt oss hemma förutom de 4 promenaderna vi varit på. Melissa har mestadels varit kinkig under dagen och mitt tålamod har inte varit det bästa. Så det här varit en del sura miner här idag. Det blir spännande att se hur Joakim tycke det är att vara hemma sen. Han har INGET tålamod alls! 😅 Men jag har haft mina prövningar idag också, en trött tjej som inte vill sova, ligga ner eller sitta i knät och skulle hänga och klänga och bara slå sig. Hon slog sig 5 gånger på 5 minuter. Vad ska man göra liksom, jag kan ju inte vira in henne i bubbelplast😂 En sak är säker iallafall, jag och Joakim behöver snart ha en dejt och få liten egentid tillsammans. Vi får försöka fixa barnvakt någon gång framöver!

Nu är det inte direkt någon hemlighet längre att jag håller på att jobba på en bok. Fick en idé strax innan sommaren och började skriva. Målet är att få den klar tills att jag ska börja jobba igen. Håller på att kontrolläsa just nu och göra småjusteringar. Ärligt talat så är jag väldigt nöjd hittills. Hoppas bara på att någon vill läsa den sen, men i vilket fall har jag fått ut mycket av att skriva den🖊
Imorgon har vi inga direkta planer. Vi får se vart landet tar oss. 
Ha en fin helg allihopa!😊

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: