80-års kalas

Idag var det kalas för Joakims morfar på schemat. Det blev en lugn morgon hos Joakims föräldrar med frukost, promenad och dusch innan det var dags att åka in till Jönköping. Det blev lunchbuffé på Rose Garden och sen tårta i deras lägenhet i stan. Så härligt väder var det att gå i stan. Det var längesen vi var och gick nere i Jönköping.

En trevlig dag med god mat, tårta och trevligt sällskap. Melissa höll igång för fullt som vanligt och sov hela vägen hem. Så nu är det riktigt skönt att vara hemma igen efter två intensiva dagar med mycket folk. Imorgon blir det en lugn dag hemma. Joakim ska försöka fräsa lite och jag ska se om jag får till att skriva lite.

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: