Mammig dag

Igår var det en lugn och skön dag här hemma. Till skillnad från idag😓 Idag har Melissa varit extremt mammig, vilket inte har varit så lätt. Så fort jag satt ned henne på golvet har hon börjar skrika och försöker klättra upp i famnen på mig igen. Jag tänkte att jag kunde gå en promenad på morgonen efter frukost så hon somnade så jag kunde springa en sväng med henne. Sist var hon inte alls glad i springvagnen. Hon somnade i vagnen under promenaden, men när jag bytt jacka och lämnat garageuppfarten så vaknade hon. Det dröjde inte många minuter innan hon satte igång. Det fick bli en kort löptur på 2 km, och sen ett tappert försök att träna lite styrka när någon klänger på en hela tiden. Det blev dagens armhävningar och plankan iallafall 👍 Den korta springturen har kompenserats med massor av promenader för att försöka få Melissa att somna, en trött och mammig unge är inte smidigt. Så många av dem sakerna jag tänkt hinna med att göra idag kommer nog inte bli av. När Joakim kommer hem så ska vi gå och äta tårta hos Daniel och Renate. De hade kalas i helgen för Daniel som fyllde år i onsdags, och fick tårta över. Det blir ett trevligt inslag i vardagen och jag hoppas verkligen att Melissa blir på lite bättre humör då🤗

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: