En fullspäckad tisdag

Idag har det varit fullt upp. Startade dagen med mina 20 armhävningar och sen var det att sätts igång med frukost medan Melissa vaknade till. Idag var det bara att köra ner gröten i en klämispåse direkt för det funkar inte att mata Melissa med sked just nu. Men mackan och lite av min banan försvinner snabbt. Efter frukost körde vi ett plockrace här hemma så vi kunde starta robotdamsugaren när vi gick på promenad. Jag hade hoppats på att Melissa skulle somna men icke. Istället så gick vi hem igen vid 9.30 och tog sällskap med Daniel och Nelia till öppna förskolan. Efter att ha pratat med en annan mamma där så börjar det kännas som att vi inte kommer få någon plats på förskolan i området i augusti, men det återstår att se. Annars får vi lösa det på något annat sätt. Melissa somnade påvägen hem efter ett extra varv kring området. Jag fick äta lunch i lugn och ro och sitta och skriva en stund innan hon vaknade igen. Efter en köttfärssås lunch för Melissa fick det bli badet. Nu älskar hon att bada till skillnad för några månader sedan😅

Trots regn och rusket har vi varit ute på flera promenader. Vi har även varit och veckohandlat och det blev inte så mycket då vi inte varit hemma i helgen. Till kvällsmat fick det bli grönsakssoppa med äggmacka, så enkelt och gott!

Jag håller även på att försöka byta ut vårt fika mot lite nyttigare alternativ så idag kom mina Nicks bars 👌 
Och sist men absolut inte minst, idag har jag blivit faster till en liten pojk🥰🥰 Låter inte alls gammalt och säga att man är faster😅 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: