Manus inskickat, ny förvaring

Efter en kämpig natt med en snorig Melissa så blev det en bra dag av den här torsdagen också😊 Det har varit promenad, varit på återvinningscentralen, massa Melissa mys då hon har varit hängig och hör och häpna; jag har skrivit klart och skickat in mitt manus😱

Nu kommer bara den jobbiga väntan. Det är ganska utlämnande att jobba med något under en lång tid och sedan ska någon annan avgöra om det är bra eller inte. De närmsta 3 månaderna kommer jag kolla mejlen typ 100 gånger per dag om jag känner mig rätt😅
Idag fick jag hem de förvaringskorgar jag beställt från Åhléns. Det är Done By Deer korgar och jag blev så nöjd! De är stora och rymliga så Melissas leksaker får plats🧸 

 Dagen avslutades som en vanlig torsdag, med ett corepass. Det är ett riktigt bra pass och det är smidigt att ha det så nära. Lite omelett och ananas fick det bli för mig och Melissa till kvällsmat och Joakim körde på mackor med stekt falukorv😅

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: