Exalterad tandläkare och kalasplanering

Idag skulle det egentligen varit invägning för mig, men det blev inte riktigt så. Idag fick jag gå upp vid klockan 6.00 för jag skulle vara hos tandläkaren vid 7.45. Så när jag kommit igenom halva frukosten så inser jag att jag inte vägt mig! Oups, det får bli imorgon stället. Så kan det gå när ens rutiner rubbas🙈 Joakim fick ta sovmorgon och vara hemma med Melissa tills jag kom tillbaka. Vilket han inte hade något emot 😊 Det blir lite övning för när han ska vara hemma själv sen om två veckor! Inte för att han direkt behöver någon övning, men det är alltid bra att känna på det lite.

Alltid lika kul att komma till min tandhygienist här i Linköping för hon blir så exalterad när hon ser mina tänder. “Ååh, det här har jag bara läst om men aldrig tidigare sett” och ” det här måste jag ta upp på nästa möte” är några av dem sakerna som jag får höra när jag är där😅 Tydligen är det väldigt speciellt att ha en visdomstand som ligger ner och växer horisontellt, och att ha haft två visdomständer på samma ställe. Jag har haft en extra visdomstand men den tappade jag under min graviditet då den bakre visdomstanden växte fram mer och puttade bort den andra. Men det är ju alltid trevligt att min mun kan roa någon😂 För övrigt fick mina tänder stort beröm, inga tecken på hål eller tandköttssjukdom. Lite tandsten som ska tas bort vid ett senare tillfälle. Så det är skönt! 👍🏼

Melissa och jag gick en långsväng på dryga 8 km tillsammans med Daniel och Nelia strax innan klockan 9. En supertrött Melissa som inte ville somna under hela vägen. Tror ni hon somnade när vi kom innanför dörren hemma? Självklart inte, hon fick ny energi och lekte fram till 13.30😊 Idag blir det bara en kort visit hemma för Joakim efter jobbet innan han ska vidare på årsmöte på Sviestad. Så Melissa och jag får en lugn kväll hemma idag. Då får jag lite tid på mig att planera Melissas 1-års kalas samt att börja fundera på hur jag ska lägga mitt jobbschema nästa schemaperiod. Det ena är ju mycket roligare än det andra 😅

Hur tänker/tänkte ni med 1-års kalas? Vi tänker ha två kalas som det ser ut just nu. Ett för släkten och ett för vänner tills oss och Melissa. Sen så är det ju allt det här med mat, tårta(?) och presenter. Vad ska vi säga att hon önskar sig? Hon har ju så mycket leksaker redan så hon inte så många fler. Har ni förslag så får ni gärna komma med det!

Glöm inte att trycka på 👍 för att gilla inlägget ❤

2 thoughts on “Exalterad tandläkare och kalasplanering

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d